BG EN
O'ndina

O'NDINA – слънчевият аромат на Италианската Ривиера в бутилка

 

Италиански супер премиум джин, грижливо създаден да съхрани в бутилка ароматите, културата, духа и атмосферата на Италианската Ривиера.

O'ndina се дестилира в лимитирани партиди, в малки медни казани, с огромно внимание към всеки етап от процеса.

Ключови за уникалния му аромат и вкус са кристалната вода от Алпите и прецизно селектираните 19 растителни съставки. Те включват пресен босилек от Лигурия („Grande Verde di Genova“, със защитен географски произход, известен с ярката си и деликатна освежаваща сладост), хвойна, майорана, копър, градински чай и др., както и задължителните цитрусови плодове от Южна Италия.

 

Съчетани в безупречна хармония, те носят усещане за свеж океански прилив. В първата глътка доминират свежите нотки на специалния босилек, следвани от ярки нюанси на хвойна,  букет от майорана, копър, градински чай, цитрусови плодове, ирис и женско биле. Вкусът е свеж, с пикантни и цитрусови акценти, а финалът е отчетливо цитрусов, омекотен от привкуса на свеж босилек.

 

Може да се насладите на O'ndina  в комбинация с премиум тоник или в класически джин коктейл, както и в чист вид, върху няколко бучки лед. Задължително – в красива чаша!  

 

Това е питие, с което лятото никога не свършва.

Име:O'ndina
Категория:Gin
Произход:Великобритания
Алкохол:45%
Сервиран:Италианско Негрони
Уебсайт: