BG EN
Campari

Campari e най-прочутият аперитив в света, въплъщаващ италианския стил от 1860 г. насам. За него казват, че е така изтънчен и многопластов

като своя роден град Милано - смес от модерност и дълбока история, класика и авангард, бизнес динамика, креативност и безгрижен хедонизъм .

Рецептата (която е тайна и до днес!) е плод на хармонична комбинация на горчиви билки, ароматни растения, плодове и вода, които му придават искрящ червен цвят, вдъхновяващ аромат и вкусна горчивост.

Точно затова Campari е изключително „гъвкав“ елемент в неизброими коктейли, сред които изпъкват класиките Negroni и Americano, вписани в  официалния регистър на Международната асоциация на барманите. Дамите често се влюбват и в леките версии Campari Spritz и Campari Tonic, а Campari e в основата на новата, т.нар. „bitter“ тенденция в направата на коктейли.

Независимо дали пиете своето Campari в сложен коктейл или прост смесено с тоник с много лед, красивата бутилка с яркочервен цвят е винаги необходимо присъствие на вашия бар. Както гласи актуалното му, по-романтично определение:
„„Campari определя нашето съвремие.“

Име:Campari
Категория:Aperitives & Bitters
Произход:Италия
Алкохол:25%
Разфасовка:0.7L
Уебсайт:

Campari Negroni

Съставки:

30 ml Campari

30 ml Di Torino 1757

30 ml Larios 12 Gin


Инструкции:

Вземете дабъл олд фешън чаша и я напълнете с лед. Сипете съставките и охладете добре като бъркате продължително. Гарнирайте с кора от портокал и сервирайте с усмивка.

Чаша

Campari Spritz

Съставки:

90 ml Cinzano To Spritz

60 ml Campari

30 ml сода


Инструкции:

Във винена чаша пълна с лед, налейте пенливото вино, добавете Campari и накрая содата. Разбъркайте съвсем леко и гарнирайте с кора от портокал.

Чаша